V září se potkáme na NEčaji – workshop s Jolanou Dočkalovou

publikováno 17. 7. 2020

Jolana Dočkalová, photo by ©AnnaSolcovaNa začátek školního roku chystáme v rámci série našich mini setkání NEčajů neformální workshop na téma „jak efektivně facilitovat neformálně-vzdělávací proces“. Na červnové Laboratoři neformálního vzdělávání byl o tento worskshop Jolany Dočkalové velký zájem, proto jsme se rozhodli jej pro zájemce, kteří ho třeba nestihli, zopakovat samostatně.

Pro koho je workshop určen? Pro všechny pracovníky s mládeží, školitele, učitele, lektory, zvídavé rodiče i pro všechny, kteří se zajímají o svůj seberozvoj a rádi poznávají nové věci.

Na co se můžete těšit: Jak řídit vzdělávání svoje, anebo někoho jiného? Způsobů je mnoho. Jolana vás zve na spolujízdu se vzděláváním neformálním. Alespoň na chvilku budete za volantem a po cestě si i zopakujete značky vzdělávacího provozu. Dostanete navigaci, díky které si můžete zadat správný směr, anebo třeba zjistit, že i cesta může být cíl. Samotný řidičák za dvě hodiny nezískáte, ale stihnete se seznámit se základními principy a některé z nich si i vyzkoušet. A jako bonus si odnesete spoustu tipů a zdrojů na další vzdělávání a samostudium v této oblasti.

Počet míst na workshop je limitován, svou účast si proto včas zajistěte přes GoOut. Cena workshopu je dotována grantem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

Koupit vstupenku

Na místě bude také možnost koupě našeho Slabikáře neformálního vzdělávání https://www.slabikarnfv.eu/cs