Online NEčaj s Monikovou Novosádovou aneb Jak na kompetence srozumitelně

publikováno 15. 10. 2020

Slovo kompetence se ve vzdělávání skloňuje ve všech pádech. Nevíte „co s nimi“? Pak zkuste online workshop Moniky Novosádové “Umíš vařit? A podle čeho to poznáš? aneb Jak na kompetence srozumitelně”. 

Během dvouhodinového setkání vám naše zkušená lektorka přiblíží tři základní složky týkající se kompetencí: znalost, dovednost a postoj. Jejich aplikaci si vyzkoušíte na konkrétních příkladech. Zkrátka na tomto workshopu se dozvíte, co to vlastně ty všemocné kompetence jsou, jak s nimi pracovat a proč je důležité jim rozumět. Na tento workshop se můžete připojit odkudkoliv, proběhne online přes Zoom.

Kdy? Ve středu 4. listopadu

V kolik? Od 17:30 do 19:30

Kde se potkáme? Tento workshop probíhá online přes platformu Zoom

Počet míst na workshop je limitován, svou účast si proto včas zajistěte přes GoOut.

Pro koho je workshop určen? Pro všechny pracovníky s mládeží, školitele, učitele, lektory, ale i pro všechny, kteří se zajímají o svůj seberozvoj a rádi poznávají nové věci.

Více o Monice

Práci s mládeží a vzdělávání se věnuje od roku 1997. Ráda kombinuje různé přístupy, od sociální práce přes koučink a psychoterapii k neformálnímu vzdělávání. Provádí organizace i týmy vzdělávacími, rozvojovými i strategickými procesy. Kromě práce s mládeží se dlouhodobě věnuje i rozvoji komunit. Má výcvik v tanečně-pohybové psychoterapii. V současnosti studuje supervizi v sociálních a zdravotnických zařízeních na FHS UK v Praze. Je členkou Asociace neformálního vzdělávání. Je spoluautorkou několika publikací, např. Slabikáře neformálního vzdělávání.