Online workshop: Úvod do vizuálního myšlení s Jurajem Vígem

publikováno 25. 3. 2021

Učíte své děti doma? Trápíte se s vysvětlováním násobilky, vyjmenovaných slov nebo Newtonovými zákony? Pak byste na tomto webináři neměli chybět. Juraj vám ukáže, jak to všechno jednoduše a srozumitelně nakreslit. Používání rychlých kreseb, barev, všeobecných principů grafické facilitace dokáže mnohonásobně ulehčit vysvětlování složitých konceptů. 

Všichni myslíme vizuálně – někdo více, někdo méně. Aktivním používáním technik vizuálního myšlení zlepšujeme svou schopnost komunikovat a vytvářet perfektní podhoubí pro lepší učení (se). Cílem tohoto online NEčaje je porozumět jak funguje lidský mozek a proč je důležité vizualizovat a objevovat svou schopnost kreslit.

Workshopem vás provede školitel a facilitátor Juraj Víg z Otvorenahra.sk. Odhalí vám principy vizuálního myšlení a grafické facilitace, ukáže vám, jak v sobě objevit schopnost kreslit. Že to neumíte? To si myslí mnoho lidí. Zkuste online workshop s Jurajem a zjistíte, že kreslení je snazší, než se zdá. Více o Jurajovi (Juraj Víg | LinkedIn).

Kdy? 15.4. 2021 od 17:30 do 19:30
Zaujal vás tento workshop? Pak si včas kupte vstupenky na GoOut!