NEčaj s Jolanou Dočkalovou: Umět se ptát aneb Koučovací otázky pro každý den

publikováno 15. 3. 2022

„Život jsou otázky, ne odpovědi,“ říká Ray Bradbury. Jak být v životě plném otázek spokojenější? Univerzální recept neexistuje, vědět o otázkách víc a umět se s nimi cíleně pracovat však může pomoci. Pokud máte chuť si to vyzkoušet, pak se přihlaste na další z workshopů z naší série NEčajů.

Na co se můžete těšit?

  • Seznámíte se s typologií otázek a jakou mají jednotlivé typy funkci v komunikaci
  • Porozumíte, jaký vliv mohou mít otázky na emoce a vztahy
  • Dozvíte se, jak lze využívat vědomou práci s otázkami při spolupráci v týmu či při vedení lidí
  • Zjistíte, jak mohou otázky pomoci při výchově a vzdělávání dětí a při jejich (sebe) rozvoji
  • Vyzkoušíte si, jak formulovat otázky aby obohacovaly život váš i ostatních

Kdy? 12.4.2022 16:30 – 18:30 v Paláci YMCA, Praha 1 (ano, uvidíme se naživo!)

Workshopem vás provede Jolana Dočkalová, která se dlouhodobě zaměřuje na využívání koučovacího přístupu ve vzdělávání a jeho propojování s principy neformálního vzdělávání. Pracuje s projektovými manažery, pedagogy volného času, pracovníky s mládeží a učiteli, školiteli a začínajícími kouči. Školí, mentoruje a koučuje v ČR i Evropě, věnuje se strategickému rozvoji organizací, osobnímu i profesnímu růstu jednotlivců a budování kapacit týmů. V oblasti neformálního vzdělávání vedla několik ročních výcviků pro kouče v ČR a SK, kteří pracují s dětmi a mládeží v rámci evropských vzdělávacích projektů. Současně seznamuje učitele a pedagogy volného času s koučovacím přístupem a jeho efektivním využívání ve výuce. Je certifikovanou koučkou dle kompetencí International Coaching Federation, aktuálně dokončuje dlouhodobý výcvik pro senior kouče Creative gestalt. Více o lektorce viz LinkedIn či její web.

Vstupenky na workshop si zajistěte přes GoOut, cena je 550 Kč (pro rychlíky jen 450 Kč).

Workshop Vás zajímá, ale nehodí se vám termín? Nebo byste potřebovali on-line variantu? Dejte nám vědět na info@anev.cz. Pokud bude zájem, otevřeme workshop znovu nebo v on-line podobě.