Zúčastněte se březnového online workshopu eduScrum

publikováno 18. 2. 2023

 

Další díl NEčaje proběhne ve středu 29. března od 17:30 do 20:00 online. Tentokrát vás seznámíme s inovativní metodou eduScrum a naučíme vás, jak vytvářet vzdělávací aktivity, které mladým přináší radost i výsledky. EduScrum dokonale zapadá do prostředí práce s mladými lidmi a skvěle si rozumí s neformálním vzděláváním, proto ANEV přístup propaguje. Workshopem vás v angličtině provede nadšený učitel a lektor přístupu eduScrum Mark Postema. EduScrum v roce 2019 akreditovalo MŠMT. NEčaje realizujeme díky finanční podpoře programu Erasmus+

“Je krásné a inspirující vidět, jak mohou studenti prosperovat v prostředí založeném na důvěře a transparentnosti. Neustále mě překvapují svými dovednostmi a kreativitou. Sám sebe vnímám jako facilitátora. Je mou odpovědností vytvořit správné prostředí, aby mohli podávat co nejlepší výkony. Podobně jako to dělá včelař pro své včely,” říká Mark Postema z Nizozemí, který působí v České republice jako učitel angličtiny a  fyziky na základní škole v Trutnově a šíří eduScrum v ČR.

PŘEČTĚTE SI ROZHOVOR S MARKEM

Během workshopu poznáte teorii i praxi eduScrum. Mark představí reálné příklady toho, jak eduScrum používá jako rámec pro vytváření smysluplných vzdělávacích aktivit. Bude také prostor na dotazy.

Cena workshopu je 500 Kč. Krátce po registraci vám přijde na email informace s platebními údaji. Po uhrazení částky vám zašleme emailem odkaz na Zoom. Pokud máte jakýkoliv dotaz, pište prosím Anežce Dvořákové na email info@anev.cz.

CHCI SE PŘIHLÁSIT