FutureLabs eHandbook je na světě!

publikováno 20. 11. 2019

V loňském roce jsme spolu s dalšími organizacemi z různých zemí Evropy pořádali dlouhodobý mezinárodní projekt zaměřený na inovaci v práci s mládeží – FutureLabs.

V rámci projektu se nám podařilo nejen zorganizovat dvě zajímavá školení a vytvořit a upevnit důležitá partnerství, ale také jsme se podíleli na tvorbě podcastů Talking Youthwork (první série obsahuje 15 rozhovorů, na druhé sérii se momentálně pracuje), díky kterým si můžete poslechnout zajímavé rozhovory s předními odborníky z oblasti práce s mládeží, neformálního vzdělávání a inovace, a dozvědět se zajímavé tipy a informace o inovativních metodách, které používají vaši kolegové v Evropě.
Podcasty jsou k dispozici k poslechu  a ke stažení na futurelabs.humak.fi.

A od včerejška vám můžeme s hrdostí představit také eHandbook inovace v práci s mládeží. Je určen odborníkům, kteří hledají inovativní nástroje, které mohou používat při svých aktivitách s mladými lidmi, včetně digitální práce s mládeží. Zahrnuty jsou přístupy jako Art of Hosting, Design Thinking, Humour Techniques, Learning Experience Design, Digital Storytelling (animace), Gamification, Photovoice a Vizualizace.
Handbook si můžete zdarma stáhnout na webových stránkách humak.fi.