Třídenní workshop: Sledování dopadů v práci s mládeží

publikováno 16. 12. 2021

Je pro vás sledování dopadů vaší organizace tajemné tabu, okrajová záležitost nebo naopak každodenní chleba? Ať tak nebo tak – určitě by vás mohlo zajímat naše školení. Potkáte se na něm s Jakubem Marešem z Nadace České spořitelny. Školení se koná v Praze v termínu od 28. do 30. ledna 2022. 

A o čem bude? 

Asi všichni tušíme, že pokud bychom dopady zkoumali pečlivě, budeme jasněji říkat, co a proč děláme. Budeme snadno získávat podporovatele, příznivce, pozornost okolního světa i nabývat sebevědomí díky tomu, co jsme díky naší práci dokázali. Ale hlavně: Budeme se neustále učit, a proto i zlepšovat. Budeme nedostižní. Proto se hodí věnovat tomuto tématu pozornost. Pojďte s námi sdílet zkušenosti se sledováním dopadů, vyzkoušet si konkrétní postupy (třeba řetězec výsledků) a principy a nakonec se rozhodnout, co změníte v praxi. Třeba zjistíte, že to nemusí být věda 🙂 

Pokud vás k tématu zajímají podrobnosti, doporučujeme rozhovor s naším odborníkem Jakubem Marešem na blogu.

Pro koho je školení určeno?

Především pracovníkům s mládeží, volnočasovým pedagogům a obecně zástupcům DDM, SVČ i neziskovek, které pracují s mladými lidmi. Protože je důležité, aby právě dopady těchto organizací byly vidět.

Praktické:

  • 28.ledna (15:30) – 30. ledna 2022 (14:00) v Centru Mariapoli, Praha – Vinoř (Pokud by nám epidemiologická situace nepřála, náhradní termín plánujeme na 25. – 27. března 2022.)
  • Cena za celý workshop je (jen!) 1.500 Kč
  • Přihlášky uzavíráme 21. 1. 2022!

Chci se přihlásit

 

O lektorovi

Jakub Mareš má na starosti evaluaci dopadu a učení se v Nadaci České spořitelny. Zabývá se tím, jak ve složitém světě českého vzdělávání poznat, že úsilí a prostředky nadace jdou tím nejlepším možným směrem. Jakub má zkušenosti ze světa businessu i neziskových organizací – spoluzakládal síť Impact Hub v Česku, zabýval se poradenstvím v oblasti managementu firem a dobrovolničil v Amnesty International.

 

Školení se koná v rámci projektu Marker Next Level a je kofinancováno programem Erasmus +.