Školení eduScrum for youth work je za námi. Jaké bylo?

publikováno 16. 11. 2021
O víkendu 12. – 14.listopadu jsme si školení o eduScum a týmovém koučinku od Mark Christaan Postema a Jolana Dočkalová moc užili.
Co účastnice a účastníci na školení zjistili? Třeba, že:
  • “Propojení eduScrumu a koučinku nám může pomoci ve zpětném zhodnocení, jestli mladí směřují tam, kam chtějí.”
  • “Koučovací přístup přidává eduScrumu nadstavbu, aby se metoda ještě více dařila, když pracovníci s mládeží a učitelé nechtějí vést skupinu v procesu jen intuitivně.”
  • “Důležité je slovo TRUST – pokud věříme účastníkům, že to mohou zvládnout, pak není žádná překážka, abychom eduScrum mohli zrealizovat.”
Těší nás, že si účastnice a účastníci odnáší spoustu inspirace a nových aktivit a přístupů, které mají chuť ve svých aktivitách s mladými lidmi vyzkoušet.
A jak školení hodnotí školitel Mark? “A few years ago I met Jolana from Asociace neformálního vzdělávání. She was interested in eduScrum and I was interested to get to know the world of non-formal education. We stayed in contact and started to realise that it might be a great idea to combine our skills. Last weekend we tried it for the first time. With a small group of very dedicated people working in non-formal education we jumped in the world of eduScrum and coaching. I shared my knowledge and experiences in eduScrum and Jolana shared hers about coaching. We had a great time and I’m already looking forward to the next one! Thank you Jolana for coming with this idea and sharing your skills in coaching! I’m sure it will help me to guide my learners better in eduScrum.”
Těšíme se na příště!
Školení jsme pořádali v rámci projektu Marker Next Level s podporou programu Erasmus +.