Umět se učit: Kompetence budoucnosti. Jak ji u mladých lidí rozvíjet?

publikováno 18. 10. 2022

Umět se učit patří k základním mechanismům přežití všech tvorů na zemi. Lidé v tom byli vždy dobří, proto jako živočišný druh nejen přežili, ale rozvíjeli se, expandovali, vynalézali. V dnešní době je jasné, že pokrok nikdo nezastaví, jde kupředu závratnou rychlostí. Udržet s ním krok lze, když člověk ví, jak se rychle a efektivně naučit to, co zrovna potřebuje. Ale umíme to? Umíme se učit? A umíte svůj návod předat někomu jinému? Co z toho funguje univerzálně? A co má každý jinak?

Přijměte pozvání na 1 denní interaktivní workshop “Umět se učit: Kompetence budoucnosti”, který se bude věnovat tomu, jak rozvíjet kompetenci k učení nejen u sebe, ale hlavně u druhých. 

  • Dozvíte se univerzální principy, které každý k efektivnímu učení potřebuje.
  • Zjistíte, v čem mohou být v učení specifika a jak s nimi skupinově efektivně pracovat.
  • Dozvíte se, jak lze stavět vzdělávání opravdu kompetenčně – aby zrcadlilo nejen znalosti, ale i dovednosti a postoje a pracovalo s motivací.
  • Vyzkoušíte si, jak stanovit adekvátní vzdělávací cíle – dlouhodobé i krátkodobé.
  • A dostanete inspiraci na různé metody a techniky, které různorodost učení ve skupině podporují.

Kdy a kde?

    • 15. listopadu v Paláci YMCA v Praze 9:00 – 16:30

Přihláška a cena:

Přihlásit se můžete přes Google formulář, školení stojí 500,- Kč, je dotováno MŠMT. Školení je rovněž v plném rozsahu (9 vyučovacích hodin) akreditováno v rámci dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP).

Přihlásit se