Budoucnost 2035. interaktivní webinář s expertkou na nové trendy v životním stylu mladých lidí

publikováno 8. 6. 2023

O blízké budoucnosti přemýšlíme poměrně často. Co budeme dělat dnes večer, příští den, za měsíc, v létě, za dva až tři roky. Málokdy však přemýšlíme o tom, co nás čeká za dvacet let. Přitom je to dobrá příležitost vědomě podnikat kroky k dosažení vytoužené budoucnosti. Navíc UNESCO uznalo “gramotnost pro budoucnost” jako důležitou kompetenci pro 21. století. Během workshopu se právě o ní více dozvíte. Podělíme se s vámi o zkušenosti z jejího pilotního ověřování na Slovensku a zjištění, jakou budoucnost si mladí lidé představují. 

Pokud vás téma zajímá, přihlašte se nejpozději 12. června do 12:00. Webinář poběží 15. června od 15:00 do 17:00 online a je zdarma. 

CHCI SE PŘIHLÁSIT

 

Pozvánka na webinář Budoucnost 2035

Webinářem vás provede lektorka Alena Tomanová z organizace YouthWatch, kde se věnuje metodické, výzkumné a vzdělávací činnosti. V současné době se zabývá především mapováním nových trendů v životním stylu mladých lidí a také přenášením inovací ze zahraničí do oblasti neformálního vzdělávání. Je součástí mapy sociálních inovátorů, kterou vytvořily Nadace Pontis a Ashoka. V oblasti neformálního vzdělávání v práci s mládeží působí od roku 2008. Pracovala v IUVENTĚ, národní agentuře pro program Mládež v akci/Erasmus+, kde měla na starosti mezinárodní vzdělávací strategii a koordinovala síť regionálních konzultantů i školitelů. Má zkušenosti s různými tématy, jako je uznávání neformálního vzdělávání v práci s mládeží, vytváření kompetenčních profilů nebo zavádění systému kvality v organizaci.

Webinář navazuje na konferenci o nových přístupech k mladé generaci YoDel 2023. Chcete-li se přihlásit na další ročník konference, sledujte www.yodel.sk.

 Pokud máte jakýkoliv dotaz, ozvěte se Alexandře Kurišová na alexandra.kurisova@youthwatch.sk nebo +421 908 430 473.