Planeta B. Interaktivní webinář o environmentu a udržitelnosti s Lucií Schubert

publikováno 8. 6. 2023

Planeta B. To by šlo, kdybychom nějakou měli, ale nemáme. Takže co s tím? Někteří z nás řeší „environment“ a udržitelnost ve své práci už roky a dnes už se přímo dotýká každého z nás. Filosofický pohled na věc. Data. Letargie a odevzdání versus panika a aktivismus nejhrubšího zrna. A někde uprostřed toho stojí mladí lidé a děti, se kterými pracujeme. “Ze všeho nejhorší je vždycky strach. Nechci mít strach, chci věřit, že nastupující generace bude mít ty nejlepší podmínky pro vyřešení problémů tohoto světa a chci u toho být s nimi. Výdech. Nádech. Pojďme se na to mrknout,” říká Lucie Schubert.

Pokud vás téma zajímá, přihlašte se nejpozději 20. června do 12:00. Webinář poběží 23. června od 13:00 do 15:00 online a je zdarma. 

CHCI SE PŘIHLÁSIT

 

Pozvánka na interaktivní webinář Planeta B s Lucií Schubert

 

Webinářem vás provede Lucie Schubert. Školitelka, facilitátorka a součást týmu ANEV. Již téměř dvě dekády je aktivní v mezinárodní organizaci International Young Naturefriends. Mnoho let se věnuje eventové produkci a několik posledních té udržitelné, především v rámci agentury M-ocean. Produkčně a facilitačně se podílela od malých akcí na klíč po ty největší v řádu tisícovek účastníků/návštěvníků. O udržitelnosti v práci s mládeží napsala například článek do Coyote magazínu. V roce 2022 absolvovala certifikaci Assessor AGF na Falmouth University a dále se v tématu Green events vzdělává.

Webinář navazuje na konferenci o nových přístupech k mladé generaci YoDel 2023. Chcete-li se přihlásit na další ročník konference, sledujte www.yodel.sk.

Pokud máte jakýkoliv dotaz, ozvěte se Alexandře Kurišová na alexandra.kurisova@youthwatch.sk nebo +421 908 430 473.