Štastné a veselé vzdělávání

publikováno 15. 12. 2023

Pod stromečkem už na vás čeká bohatá nadílka. Rozbalujte a inovujte!

Zajímají vás nejnovější fenomény a metody práce s mládeží? Pusťte si podcasty. O kompetenčním vzdělávání s Jolanou Dočkalovou, gamifikaci a breakout boxech s Filipem Gáborem, metodě eduScrum v praxi s Lucií Smolkovou nebo udržitelném nerůstu s Tadeášem Žďárským. Jeden lepší než druhý!

Podcasty

Zdarma dostupný online kurz o inovacích v práci s mládeží MOOC vás zaručeně nakopne. Interaktivní cvičení, videa, praktické návody, odkazy, tipy i diskusní fórum. Pořádně si vyhrňte rukávy a pusťte se do toho! Kromě nových poznatků získáte certifikát o absolvování.

Online kurz

V každodenním fofru není lehké vzdělávací aktivity inovovat. Pokrok ale nezastavíme. Zkuste slaďit krok s mladými lidmi skrze vzdělávací aktivity jako gamifikace, eduScrum, Photovoice, Actionbound nebo Design Thinking. U každé metody najdete stručné pozadí aktivity, popis způsobu realizace i tipy pro facilitátory*ky.

Metody

Fandíte změně přístupu ve vzdělávání mladých lidí? Chcete podpořit inovace ve vzdělávání?

ANEV k této změně přispívá rozvojem těch, kteří*ré s dětmi a mladými lidmi pracují. Řadu let vzděláváme jednotlivce*kyně i organizace a poskytujeme jim dlouhodobou a metodickou podporu. Podpořte nás, ať můžeme v této práci pokračovat. Děkujeme!

Chci darovat

Užijte si svátky a v novém roce na viděnou