Bezpečný prostor ve skupině je základ. S dynamikou i motivací účastnictva dělá zázraky

publikováno 22. 5. 2024

Máte novou skupinu a chcete pro ni hned od začátku vytvořit bezpečnější prostor, který účastníky*ice motivuje a dodá jim odvahu zkoumat, diskutovat, učit se a hrát si? Hledáte inspiraci, jak účastnictvo více zaujmout a zapojit? Chcete přijít s něčím novým? Vyzkoušejte si aktivity zaměřené na skupinovou dynamiku, emoční inteligenci a motivaci s lektorkou Lucií Příšovskou 11. června v Paláci YMCA v Praze od 9:30 do 12:30. Garantujeme dobití baterek!

Obsah workshopu

Budeme se hýbat, hrát si, zabrousíme do divadla a emocí a probereme, jak vše adaptovat na vaši skupinu. Aktivity si vyzkoušíte sami na sobě. Nové metody můžete začít okamžitě aplikovat do praxe.

O lektorce

Lucie je vystudovaná francouzštinářka a angličtinářka, která vždy pobíhala mezi formálním a neformálním prostředím, až se nakonec rozhodla oba přístupy propojovat. Budoucí pedagogy na Technické univerzitě v Liberci učila dramatickou výchovu a studenty andragogiky v Praze interkulturní učení, školila mezinárodní dobrovolníky po celé České republice. Stále vzdělává pracovníky s mládeží v Evropě a mezinárodní skupiny učitelů v rámci programu Erasmus +. Ve vzdělávání ji zajímá hlavně práce s postoji. Více se dozvíte na jejím osobním LinkedInu zde.

Cena za workshop

950 Kč

Dotazy

Pokud máte jakýkoliv dotaz, pište prosím Anežce Dvořákové na email info@anev.cz.

chci se přihlásit